Курси Ресторатор
Уточнюйте ціну
Тип курсу:
офлайн
Навчання:
групою
По закінченню видається:
сертифiкат
Пробне заняття:
нi
Опис
Ресторатор - це власник ресторану (мережі ресторанів), підприємець, який розробляє концепцію ресторану і реалізує її в створенні свого закладу або в реалізації проекту ресторану на замовлення. У ресторанних компаніях ресторатор може також виконувати роль директора з маркетингу або займати іншу керівну посаду, що відноситься до категорії топ-менеджменту, вищого керівництва підприємства. Таким чином, ресторатор - це людина, від якого залежить успіх і майбутнє ресторану. Він повинен бути висококласним управлінцем, який контролює будь-яку подію, що відбувається в ресторані. Ця людина організовує, планує і координує діяльність ресторану, забезпечує високий рівень ефективності виробництва, впровадження нової техніки і технології, прогресивних форм обслуговування й організації праці, працює з персоналом по поліпшенню сервісу, вирішує кадрові питання, застосовує заходи заохочення працівників, контролює виробничу і трудову дисципліни. І це далеко не всі функціональні обов'язки ресторатора. Ми пропонуємо Вам пройти навчальний курс «Ресторатор», який допоможе новачкам освоїти нову професію, а людям з досвідом - підвищити свій професіоналізм. Програма курсу: 1. Структура і організація ресторану 2. Стандарти роботи та обов'язки лінійного і адміністративного персоналу ресторану 3. Стандарти сервісу та правила обслуговування в ресторані 4. Алкогольні і безалкогольні напої 5. Організація банкетів та прийомів 6. Організаційна структура управління 7. Функції процесу управління 8. Стратегія управління рестораном 9. Маркетинг ресторану 10. Навички грамотного керівника і побудова ефективної команди ресторану 11. Кадрове адміністрування і корпоративна культура в ресторані 12. Мотивація персоналу ресторану 13. Фінанси і додаткові джерела доходу ресторану 14. Організація закупівель 15. Ефективна організація продажів в ресторані 16. Завоювання гостя 17. Корпоративна звітність 18. Взаємодія з державними структурами 19. Дозвільна документація 20. Організація безпеки і контролю в ресторанному бізнесі
Контакти
Відгуки
0
Тільки зареєстровані користувачі можуть залишити відгук, будь ласка ввійдіть в акаунт або зареєструйтеся.