Адміністратор готелю та ресторану
Уточнюйте ціну
Тип курсу:
офлайн
Навчання:
групою
По закінченню видається:
сертифiкат
Пробне заняття:
нi
Опис
Готельно-ресторанний бізнес в Україні дуже швидко розвивається і відповідно важливим є наявність грамотного і висококваліфікованого персоналу. Так, наприклад, в наші дні затребуваною є професія адміністратора готелю і ресторану. У програмі курсу: Введення в професію адміністратора готелю і ресторану. Основні поняття і визначення готельного господарства. Типологія готельних комплексів. Організаційна структура готельного підприємства. Реєстрація. Особливості реєстрації іноземних туристів. Необхідність контролю за своєчасною підготовкою номерів до прийому прибувають в готель, дотриманням чистоти в готелі, регулярною зміною білизни в номерах, збереженням майна і устаткування. Види розрахунків. Правила розрахунку оплати за проживання. Оформлення та заповнення номерів. Додаткові послуги: гіди, квитки, таксі, доставка квітів, сувенірів, прасування, перукарня, конференц-зал, бізнес-центр. Правила поведінки персоналу готелів, стиль в обслуговуванні гостей. Зовнішній вигляд адміністратора готелю і ресторану. Робота з кореспонденцією. Правила ведення телефонних розмов. Структура управління ресторану готелю. Функціональні обов'язки адміністратора ресторану (при організації різних типів і видів харчування). Підготовка ресторанного залу до обслуговування. Обслуговування гостей в залі ресторану. Правила номерного обслуговування. Доставка харчування і основні правила сервіровки. Оформлення банкетів. Робота з рекламаціями. Правила розв'язання конфліктних ситуацій. Прийоми при розмові зі складними клієнтами. Англійська мова для готельно-ресторанного комплексу (для спілкування з іноземними клієнтами)
Контакти
Відгуки
0
Тільки зареєстровані користувачі можуть залишити відгук, будь ласка ввійдіть в акаунт або зареєструйтеся.