Адміністратор готелю та ресторану

Уточнюйте ціну

803 переглядiв

Тип курсу:

офлайн

Навчання:

групою

По закінченню видається:

сертифiкат

Пробне заняття:

нi

Опис

Готельно-ресторанний бізнес в Україні дуже швидко розвивається і відповідно важливим є наявність грамотного і висококваліфікованого персоналу. Так, наприклад, в наші дні затребуваною є професія адміністратора готелю і ресторану. У програмі курсу: • Введення в професію адміністратора готелю і ресторану. • Основні поняття і визначення готельного господарства. • Типологія готельних комплексів. • Організаційна структура готельного підприємства. • Реєстрація. Особливості реєстрації іноземних туристів. • Необхідність контролю за своєчасною підготовкою номерів до прийому прибувають в готель, дотриманням чистоти в готелі, регулярною зміною білизни в номерах, збереженням майна і устаткування. • Види розрахунків. Правила розрахунку оплати за проживання. Оформлення та заповнення номерів. • Додаткові послуги: гіди, квитки, таксі, доставка квітів, сувенірів, прасування, перукарня, конференц-зал, бізнес-центр. • Правила поведінки персоналу готелів, стиль в обслуговуванні гостей. • Зовнішній вигляд адміністратора готелю і ресторану. • Робота з кореспонденцією. • Правила ведення телефонних розмов. • Структура управління ресторану готелю. • Функціональні обов'язки адміністратора ресторану (при організації різних типів і видів харчування). • Підготовка ресторанного залу до обслуговування. • Обслуговування гостей в залі ресторану. • Правила номерного обслуговування. Доставка харчування і основні правила сервіровки. • Оформлення банкетів. • Робота з рекламаціями. Правила розв'язання конфліктних ситуацій. Прийоми при розмові зі складними клієнтами. • Англійська мова для готельно-ресторанного комплексу (для спілкування з іноземними клієнтами)

Контакти

Відгуки

0

Тільки зареєстровані користувачі можуть залишити відгук, будь ласка ввійдіть в акаунт або зареєструйтеся.

Дивитися всі відгуки

Поставте рейтинг курсу

Скасувати