Курси Сомельє
Уточнюйте ціну
Тип курсу:
офлайн
Навчання:
групою
По закінченню видається:
сертифiкат
Пробне заняття:
нi
Опис
Сомельє - це працівник ресторану, який є відповідальним за придбання, зберігання вин і представлення їх клієнтові. Сомельє становить винну карту, займається дегустацією вин і дає рекомендації по вибору напоїв відвідувачам ресторану. Як правило, навчання сомельє проходить в спеціальних школах сомельє, де крім теоретичних знань про історію вина та виноробних регіонах, майбутні сомельє вчаться розкладати аромати вина на складові і інтерпретувати отримані букети. В результаті професійний сомельє з ароматів вина здатний визначити якість напою, сорт винограду, і іноді регіон походження вина і його вік. У нашому навчальному центрі ми пропонуємо навчальний курс «Сомельє». Пропонований курс розрахований як на сомельє та представників ресторанного бізнесу, які бажають надалі використовувати отримані знання в професійній діяльності, так і на просто любителів вина, які бажають поглибити свої знання та розвинути свої вміння. Програма курсу: - Вступний курс. Введення в професію Сомельє. - Історія виноробства. Огляд світового виноробства, тенденції. - Класифікацій вин. Основні сорти винограду. - Читання етикетки вина, опис вина. - Вартість вина. - Рекомендації по вибору вин при покупці. - Основи органолептичного аналізу вин, дегустація. - прва зберігання вина, створення приватних колекцій. - Види напоїв (історія, особливості виготовлення, класифікація, виробники, сорти і марки): - Вина Франції - Вина Італії - Вина Іспанії - Вина Німеччини - Вина Чилі та Аргентини - Вина ПАР, Австралії, Нової Зеландії - Міцні вина світу, огляд - Марсала, херес, портвейни - Граппа - Коньяк - Арманьяк - Кальвадос - Віскі - Ром - Джин - Текіла
Контакти
Відгуки
0
Тільки зареєстровані користувачі можуть залишити відгук, будь ласка ввійдіть в акаунт або зареєструйтеся.